Bucarest - credit: ncsmnd Pixabay

Bernard de Montreal viața lui munca lui

A deveni conștient de toate influențele care acționează asupra ființelor umane pentru a scăpa de ele și a trăi o viață liberă și creativă este scopul învățăturii lui Bernard de Montreal. Această stare de conștiință se numește supramentală.

 

Conținutul acestei pagini a fost scris în limba română de echipa BdM Intl Diffusion. Dacă citiți această pagină într-o altă limbă, traducerea va fi făcută de un serviciu de inteligență artificială (AI), astfel încât rezultatul trebuie interpretat cu discernământ.

Viața lui

Bernard de Montreal s-a născut în Quebec la 26 iulie 1939 și a murit la 15 octombrie 2003, la vârsta de 64 de ani. A avut o viață ieșită din comun. În 1969, a avut o experiență extraordinară pe care a descris-o ca o „fuziune” cu o iinteligență sistemică, deci o conexiune mentală telepatică cu o ființă de lumină situată departe în galaxie. Genul de revelație care ar putea să-i facă pe mulți sceptici, dar ilustrarea marii sale inteligențe în explicarea stării psihologice actuale și viitoare a Omului a atras mii de oameni în cei 26 de ani de carieră publică. Subiectele conferințelor sale au fost variate, dar par să fi fost și etape. După ce a început în principal în jurul fenomenului extraterestru, el a continuat apoi cu ezoterismul și decodificarea profețiilor, avertizând în același timp despre fabulații și curiozitatea legate de aceste subiecte. În același timp, el a susținut seminarii pentru grupuri mici, nu din cauza unei abordări elitiste, ci mai degrabă pentru a filtra indivizii care ar putea fi instabili din punct de vedere psihologic și, prin urmare, să-i prejudicieze reputația. În funcție de întrebările care i se puneau, el a schimbat, după caz, temele conferințelor, care s-au concentrat pe subiecte foarte practice, cum ar fi psihologia cuplului și organizarea vieții materiale, dar nu a lăsat deoparte subiecte oculte legate de dezvoltarea interioară a Omului în raport cu lumile invizibile. Punctul culminant al studiilor sale a fost „psihologia evolutivă”, despre care credem că este încununarea lecturilor pe care le făcea cu inteligența sa telepatică sistemică. Site-urile Diffusion BdM International și Bernard de Montréal se consacră pentru a face cunoscută oamenilor munca acestui om excepțional, astfel încât și ei să poată ajunge la un alt nivel de conștientizare psihică care duce la o mai mare pace, libertate, iubire și realizare.

Munca sa

În română

Încă nu a fost tradus nimic în limba română.

Dacă doriți să ne ajutați să traducem în limba română sau să citim texte în limba română cu voce tare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa din partea de jos a paginii, în secțiunea Contact.

În franceză

Până când opera lui Bernard de Montréal va fi tradusă în limba dvs., puteți consulta partea franceză (fr) a site-ului, limba în care se află 99% din opera sa.

@PierreRiopelClone: Canal YouTube care găzduiește videoclipuri cu subtitrare în limba franceză, permițându-vă să utilizați traducerea automată a YouTube pentru a afișa subtitrări în limba română.

Pe acest site sunt disponibile cărți și transcrieri ale conferințelor în limba franceză, precum și un instrument de traducere cu inteligență artificială (AI) pentru alte limbi.

În ambele cazuri, traducerile vor fi o aproximare a conținutului original, dar vă vor oferi o idee bună despre conținut. Ascultând versurile videoclipurilor, ați putea beneficia de vibrația cuvintelor care poartă energia focului electric (vezi conferința CP #85 intitulată Cuvintele).

tradus la 06/19/2024

Retour en haut