Tafjord - credit: tomas_workman0 Pixabay

Bernard de Montréal - hans liv og virke

Å bli klar over alle påvirkningene som virker på mennesker for å bli kvitt dem og leve et fritt og kreativt liv, er målet med Bernard of Montreals undervisning. Denne bevissthetstilstanden kalles den supramentale.

#norsk #bernarddemontreal #supramental #bevissthet #bevisstgjøring #telepati #biografi #konferanser #seminarer #bøker #videoer

 

Innholdet på denne siden er skrevet på norsk ved hjelp av en oversettelsestjeneste for kunstig intelligens (AI). Hvis du leser denne siden på et annet språk, vil oversettelsen være gjort av en annen kunstig intelligens-tjeneste, så resultatet må tolkes med skjønn.

Bernard of Montreal ble født i Quebec 26. juli 1939 og døde 15. oktober 2003, 64 år gammel. Han hadde et liv utenom det vanlige. Han hadde en ekstraordinær opplevelse i 1969 som han beskrev som en «fusjon» med systemisk intelligens, derfor en telepatisk mental forbindelse med et vesen av lys som ligger langt borte i galaksen. Den typen åpenbaring som kan etterlate mange skeptikere, men illustrasjonen av hans store intelligens i å forklare menneskets nåværende og fremtidige psykologiske tilstand tiltrakk seg tusenvis av mennesker i løpet av 26 år av hans offentlige karriere. Temaene for konferansene hans har vært varierte, men ser også ut til å ha vært etapper. Etter å ha startet hovedsakelig rundt det utenomjordiske fenomenet, fortsatte han deretter med esoterisme og dekoding av profetier, mens han advarte om konfabulasjon og nysgjerrighet knyttet til disse fagene. Samtidig holdt han seminarer til små grupper, ikke på grunn av en elitistisk tilnærming, men snarere for å filtrere ut individer som kan være psykologisk ustabile og dermed skade hans rykte. Etter å ha byttet intervjuer om nødvendig, fokuserte konferansene på veldig praktiske emner som parpsykologi og organisering av materielt liv, men han la ikke til side okkulte temaer relatert til menneskets indre utvikling i forhold til de usynlige verdenene. Kulminasjonen av studiene hans resulterte i «evolusjonær psykologi», som vi tror er kronprestasjonen for hans lesing med sin systemiske telepatiske intelligens. Diffusion BdM International og Bernard de Montréal-nettstedene er dedikert til å gjøre arbeidet til denne eksepsjonelle mannen kjent for menn, slik at de også på et eller annet nivå kan oppdage en psykisk bevissthet som fører til større fred, frihet, kjærlighet og prestasjon.

Mens du venter på at Bernard de Montréals verk skal bli oversatt til ditt språk, kan du gå inn på den franske (fr) delen av nettstedet, som er språket 99 % av verkene hans er skrevet på, der du får tilgang til en skriftlig del og en videodel. For den skriftlige delen tilbyr nettstedet en oversetter til ditt språk ved hjelp av kunstig intelligens (AI). De franske videoene ligger på YouTube-kanalen @PierreRiopelClone og er tekstet på fransk, noe som betyr at du kan bruke YouTubes automatiske oversettelse av disse tekstene. I begge tilfeller er denne oversettelsen en tilnærmet gjengivelse av det opprinnelige innholdet og gir deg et godt inntrykk av innholdet. Ved å lytte til ordene i videoene kan du dra nytte av vibrasjonene i ordene som bærer energien til den elektriske ilden (se CP-foredrag nr. 85 med tittelen Words).

Hvis du vil hjelpe til med å oversette til dette språket, som kan gjøres med enkle kunstige intelligensverktøy (AI), selv om du ikke kjenner språket, eller hvis du praktiserer dette språket, for oversettelse eller høytlesing, vennligst send oss en e-post på adressen som vises nederst på siden, i Kontaktinfo delen.

oppdatert 19/06/2024

Retour en haut