Santorini - credit: GregMontani Pixabay

Ο Μπέρναρντ του Μόντρεαλ της ζωής του τη δουλειά του

Η συνειδητοποίηση όλων των επιρροών που δρουν στα ανθρώπινα όντα για να απαλλαγούν από αυτά και να ζήσουν μια ελεύθερη και δημιουργική ζωή είναι ο στόχος της διδασκαλίας του Bernard του Μόντρεαλ. Αυτή η κατάσταση συνείδησης ονομάζεται υπερφυσική.

#ελληνικά #ελληνικά #διανοητικά #συνειδητότητα #τηλεπάθεια #βιογραφία #συνέδρια #βιβλία #συνείδηση

 

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας γράφτηκε στα ελληνικά με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας μετάφρασης τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ). Αν διαβάσετε αυτή τη σελίδα σε άλλη γλώσσα, η μετάφραση θα γίνει από άλλη υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), οπότε το απο.

Ο Bernard του Μόντρεαλ γεννήθηκε στο Κεμπέκ στις 26 Ιουλίου 1939 και πέθανε στις 15 Οκτωβρίου 2003, σε ηλικία 64 ετών. Είχε μια ζωή έξω από τα συνηθισμένα. Είχε μια εξαιρετική εμπειρία το 1969 που περιέγραψε ως «σύντηξη» με τη συστηματική νοημοσύνη, επομένως μια τηλεπαθητική νοητική σύνδεση με ένα ον φωτός που βρίσκεται πολύ μακριά στον γαλαξία. Το είδος της αποκάλυψης που μπορεί να αφήσει πολλούς σκεπτικιστές, αλλά η απεικόνιση της μεγάλης νοημοσύνης του στην εξήγηση της τρέχουσας και μελλοντικής ψυχολογικής κατάστασης του ανθρώπου προσέλκυσε χιλιάδες ανθρώπους κατά τη διάρκεια των 26 ετών της δημόσιας καριέρας του. Τα θέματα των διασκέψεών του ήταν ποικίλα, αλλά φαίνεται επίσης να ήταν στάδια. Έχοντας ξεκινήσει κυρίως γύρω από το εξωγήινο φαινόμενο, συνέχισε τον εσωτερισμό και την αποκωδικοποίηση των προφητειών, προειδοποιώντας για σύγχυση και περιέργεια σχετικά με αυτά τα θέματα. Ταυτόχρονα, έδωσε σεμινάρια σε μικρές ομάδες, όχι λόγω μιας ελιτίστικης προσέγγισης, αλλά μάλλον για να φιλτράρει άτομα που μπορεί να είναι ψυχολογικά ασταθή και έτσι να βλάψουν τη φήμη του. Έχοντας αλλάξει τους συνεντευκτές εάν ήταν απαραίτητο, τα συνέδρια επικεντρώθηκαν σε πολύ πρακτικά θέματα όπως η ψυχολογία των ζευγαριών και η οργάνωση της υλικής ζωής, αλλά δεν άφησε στην άκρη τα απόκρυφα θέματα που σχετίζονται με την εσωτερική ανάπτυξη του Ανθρώπου σε σχέση με τους αόρατους κόσμους. Το αποκορύφωμα των σπουδών του είχε ως αποτέλεσμα την «εξελικτική ψυχολογία», η οποία πιστεύουμε ότι είναι το κορυφαίο επίτευγμα της ανάγνωσής του με τη συστηματική τηλεπαθητική νοημοσύνη του. Οι ιστότοποι Diffusion BdM International και Bernard de Montréal είναι αφιερωμένοι στο να κάνουν το έργο αυτού του εξαιρετικού ανθρώπου γνωστό στους άνδρες, έτσι ώστε και αυτοί να μπορούν να ανακαλύψουν, σε ένα ή το άλλο επίπεδο, μια ψυχική συνειδητοποίηση που οδηγεί σε μεγαλύτερη ειρήνη, ελευθερία, αγάπη και επίτευγμα.

Ενώ περιμένετε το έργο του Μπερνάρ ντε Μοντρ να μεταφραστεί στη γλώσσα σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε το γαλλικό μέρος (ερ), όπου έχετε πρόσβαση σε ένα γραπτό μέρος και ένα τμήμα βίντεο. Για το γραπτό μέρος, ο ιστότοπος σας παρέχει έναν μεταφραστή στη γλώσσα σας από την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ). Τα γαλλικά βίντεο φιλοξενούνται στο κανάλι @PierreRiopelClone και υποτιτλίζονται στα Γαλλικά, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετετετε. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτή η μετάφραση είναι μια προσέγγιση του αρχικού περιεχομένου και σας δίνει μια καλή ιδέα του περιεχομένου. Ακούγοντας τους στίχους των βίντεο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δόνηση των λέξεων που μεταφέρουν την ενέργεια (βλέπε ΚΚ #85 Λέξεις).

Εάν θέλετε να βοηθήσετε στη μετάφραση σε αυτή τη γλώσσα, η οποία μπορεί να γίνει με απλά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τη γλώσσα ή εάν εξασκείτε αυτήν τη γλώσσα, για μετάφραση ή ανάγνωση δυνατά, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας, στην ενότητα Στοιχεία επικοινωνίας.

ενημερώθηκε στις 19/06/2024

Retour en haut