Oulun tuomiokirkko - credit: Pixabay

Bernard de Montréal hänen elämänsä ja työnsä

Montrealin Bernardin opetuksen tavoitteena on tulla tietoiseksi kaikista vaikutuksista, jotka vaikuttavat ihmisiin päästä eroon heistä ja elää vapaata ja luovaa elämää. Tätä tietoisuuden tilaa kutsutaan supramentaaliseksi.

#suomalainen #bernarddemontreal #supramentaalinen #tietoisuus #tiedotus #telepatia #biografia #konferenssit #seminaarit #kirjat #videot

 

Tämän sivun sisältö on kirjoitettu suomeksi tekoälyn käännöspalvelun avulla. Jos luet tätä sivua jollakin muulla kielellä, käännöksen tekee toinen tekoälypalvelu, joten tulosta on tulkittava harkiten.

Montrealin Bernard syntyi Quebecissä 26. heinäkuuta 1939 ja kuoli 15. lokakuuta 2003 64-vuotiaana. Hänellä oli tavanomaisesta poikkeava elämä. Hänellä oli vuonna 1969 poikkeuksellinen kokemus, jota hän kuvaili ”fuusiona” systeemisen älykkyyden kanssa, joten telepaattinen henkinen yhteys valon olentoon, joka sijaitsee kaukana galaksissa. Sellainen paljastus, joka saattaa jättää monia epäilijöitä, mutta esimerkki hänen suuresta älykkyydestään selittäessään ihmisen nykyistä ja tulevaa psykologista tilaa houkutteli tuhansia ihmisiä hänen julkisen uransa 26 vuoden aikana. Hänen konferenssiensa aiheet ovat olleet vaihtelevia, mutta näyttävät myös olleen vaiheita. Aloitettuaan pääasiassa maapallon ulkopuolisen ilmiön ympärillä hän jatkoi esoteeriaa ja profetioiden dekoodausta varoittaen samalla näihin aiheisiin liittyvästä konfabulaatiosta ja uteliaisuudesta. Samalla hän piti seminaareja pienille ryhmille, ei elitistisen lähestymistavan vuoksi, vaan pikemminkin suodattaakseen pois yksilöitä, jotka saattavat olla psykologisesti epävakaita ja siten vahingoittaa hänen mainettaan. Vaihdettuaan haastattelijoita tarvittaessa konferensseissa keskityttiin hyvin käytännöllisiin aiheisiin, kuten paripsykologiaan ja aineellisen elämän järjestämiseen, mutta hän ei jättänyt syrjään okkulttisia aiheita, jotka liittyivät ihmisen sisäiseen kehitykseen suhteessa näkymättömiin maailmoihin. Hänen opintojensa huipentuma johti ”evoluutiopsykologiaan”, jonka uskomme olevan hänen lukemisen kruunaava saavutus systeemisellä telepaattisella älykkyydellään. Diffusion BdM International– ja Bernard de Montréal -sivustot on omistettu tekemään tämän poikkeuksellisen miehen työ tunnetuksi miehille, jotta myös he voivat löytää jollakin tasolla psyykkisen tietoisuuden, joka johtaa suurempaan rauhaan, vapauteen, rakkauteen ja saavutuksiin.

Kun odotat, että Bernard de Montréalin teos käännetään kielellesi, voit tutustua sivuston ranskankieliseen (fr) osaan, jolla 99 prosenttia hänen teoksistaan on tehty, ja sieltä löydät kirjallisen osan ja video-osion. Sivusto tarjoaa kirjallisen osan osalta kääntäjän kielellesi tekoälyä (AI) käyttäen. Ranskankieliset videot sijaitsevat @PierreRiopelClone YouTube-kanavalla ja ne on tekstitetty ranskaksi, joten voit käyttää YouTuben automaattista tekstityksen käännöstä. Molemmissa tapauksissa tämä käännös on likimääräinen versio alkuperäisestä sisällöstä ja antaa sinulle hyvän käsityksen sisällöstä. Kuuntelemalla videoiden sanoja voit hyötyä sanojen värähtelystä, jotka kantavat sähköisen tulen energiaa (katso CP-luento #85 otsikolla Sanat).

Jos haluat auttaa kääntämään tälle kielelle, mikä voidaan tehdä yksinkertaisilla tekoälyn (AI) työkaluilla, vaikka et osaisikaan kieltä, tai jos harjoittelet tätä kieltä kääntämistä tai ääneen lukemista varten, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen, joka näkyy sivun alareunassa, Yhteystiedot-osiossa.

päivitetty 19.06.2024

Retour en haut