Amsterdam - credit: lubovlisitsa Pixabay

Bernard van Montreal zijn leven zijn werk

Bewust worden van alle invloeden die op mensen inwerken om zich ervan te ontdoen en een vrij en creatief leven te leiden, is het doel van de leer van Bernard van Montreal. Deze bewustzijnsstaat wordt het supramentale genoemd.

#nederlands #bernarddemontreal #supramental #bewustzijn #bewustwording #telepathie #biografie #conferenties #seminars #boeken #video’s

 

De inhoud van deze pagina is in het Nederlands geschreven met behulp van een kunstmatige intelligentie (AI) vertaaldienst. Als u deze pagina in een andere taal leest, wordt de vertaling gedaan door een andere kunstmatige intelligentie (AI) -dienst, dus het resultaat moet met onderscheiding worden geïnterpreteerd.

Bernard van Montreal werd geboren in Quebec op 26 juli 1939 en stierf op 15 oktober 2003 op 64-jarige leeftijd. Hij had een buitengewoon leven. Hij had in 1969 een buitengewone ervaring die hij omschreef als een ‘fusie’ met systemische intelligentie, dus een telepathische mentale verbinding met een lichtwezen dat zich ver weg in de Melkweg bevindt. Het soort openbaring dat veel sceptici zou kunnen achterlaten, maar de illustratie van zijn grote intelligentie bij het uitleggen van de huidige en toekomstige psychische toestand van de mens trok duizenden mensen aan tijdens de 26 jaar van zijn openbare carrière. De onderwerpen van zijn conferenties waren gevarieerd, maar lijken ook etappes te zijn geweest. Hij begon voornamelijk rond het buitenaardse fenomeen en ging daarna verder met esoterie en het ontcijferen van profetieën, waarbij hij waarschuwde voor confabulatie en nieuwsgierigheid met betrekking tot deze onderwerpen. Tegelijkertijd gaf hij seminars aan kleine groepen, niet vanwege een elitaire benadering, maar om individuen eruit te filteren die mogelijk psychologisch instabiel zijn en daardoor zijn reputatie zouden schaden. Na zo nodig van interviewer te zijn veranderd, concentreerden de conferenties zich op zeer praktische onderwerpen zoals koppelpsychologie en de organisatie van het materiële leven, maar hij zette occulte onderwerpen met betrekking tot de interne ontwikkeling van de mens in relatie tot de onzichtbare werelden niet terzijde. Het hoogtepunt van zijn studies resulteerde in de „evolutionaire psychologie”, wat volgens ons de bekroning is van zijn lezen met zijn systemische telepathische intelligentie. De sites van Diffusion BdM International en Bernard de Montréal zijn erop gericht om het werk van deze uitzonderlijke man bekend te maken bij mannen, zodat ook zij op een of ander niveau een psychisch bewustzijn kunnen ontdekken dat leidt tot meer vrede, vrijheid, liefde en prestatie.

In afwachting van de vertaling van het werk van Bernard de Montréal in uw taal, kunt u het Franse deel (fr) van de site raadplegen, taal van 99% van zijn werk, waar je toegang hebt tot een geschreven deel en een videogedeelte. Voor het geschreven deel biedt de site u een vertaler in uw taal door Artificial Intelligence (AI). De Franse video’s worden gehost op het YouTube-kanaal @PierreRiopelClone en ondertiteld in het Frans, waardoor je de automatische vertaling van deze ondertitels door YouTube kunt gebruiken. In beide gevallen is deze vertaling een benadering van de oorspronkelijke inhoud en geeft u een goed beeld van de inhoud. Door naar de tekst van de video’s te luisteren, profiteert u van de trilling van de woorden die de energie van het elektrische vuur dragen (zie de conferentie CP # 85 getiteld The Words).

Als u wilt helpen met vertalen naar deze taal, wat kan worden gedaan met eenvoudige hulpmiddelen voor kunstmatige intelligentie (AI), zelfs als u de taal niet kent, of als u deze taal oefent, om te vertalen of voor te lezen, stuur ons dan een e-mail op het adres dat onderaan de pagina staat, in de sectie Contactinformatie.

bijgewerkt op 19/06/2024

Retour en haut